La Marató de Castelló ja té l'etiqueta de bronze

La Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) ha concedit l'etiqueta de bronze i la Marató de Castelló ja forma part de l'elit.

La Marató BP Castelló ha obtingut la IAAF Bronze Label
La Marató BP Castelló ha obtingut la IAAF Bronze Label

La Marató BP Castelló ha rebut l'etiqueta de bronze de la IAAF, que ja lluirà el 16 de febrer de 2020 quan celebre l'edició número 10. L'etiqueta de bronze és un segell de qualitat que aporta a la prova el reconeixement al treball i l'esforç que durant anys realitza el club organitzador, el Club Running Castelló, i la converteix en la primera prova provincial que ha aconseguit aquesta distinció internacional.

Entre els nombrosos requisits que se sol·liciten per a obtindre la prestigiosa etiqueta destaca l'obligació de comptar amb corredors d'elit internacional. A més, els resultats i rècords obtinguts –la passada edició es van obtindre tres rècords que van fer de la Marató de Castelló la quarta més ràpida d'Espanya, per darrere de les de València, Sevilla i Barcelona–, els serveis oferits als atletes, el nombre i la qualitat dels avituallaments, la cobertura mediàtica o el dispositiu de seguretat van ser alguns dels aspectes que han afavorit la consecució de la desitjada etiqueta.

La desena edició mantindrà el recorregut de la darrera edició per la seua rapidesa i lluirà per primera vegada aquest reconeixement internacional. Se sumarà, així, a València, Madrid i Sevilla, amb etiqueta d'or de la IAAF i a Barcelona i Màlaga, amb l'etiqueta de bronze.

També et pot interessar

stats