Mara Rolli destrossa el rècord d'Espanya sub 16 de 1.000 metres

Els atletes valencians aconsegueixen huit medalles en el Campionat d'Espanya sub 16

La valenciana Mara Rolli en la foto amb el seu entrenador, Vicente Emilio Andrés
La valenciana Mara Rolli en la foto amb el seu entrenador, Vicente Emilio Andrés / Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha aconseguit acabar el campionat d'Espanya sub 16 al capdavant del medaller després de sumar huit medalles en la competició disputada aquest cap de setmana a Sabadell: quatre ors, dues plates i dos bronzes.

Per damunt de tots, ha destacat l'actuació de la valenciana Mara Rolli, del Club d'Atletisme La Valldigna, que s'ha emportat el títol amb un nou rècord d'Espanya.

L'atleta entrenada per Vicente Emilio Andrés ha millorat en més de dos segons la plusmarca anterior, amb 2 minuts, 49 segons i 81 centèsimes, que estava en poder de la gallega Xela Martínez, una de les grans promeses del fons nacional.

Les altres tres medalles d'or han arribat gràcies a Emma Jiménez (València CA), que ha sigut la millor en els 60 metres barres (8,70 segons); Juan Gabriel Armero (Capet Petrer), guanyador en el 1000 masculí (2 minuts i 38,34 segons), i David Gadea (Platges de Castelló), triomfador també en la prova de velocitat amb obstacles (8,61).

El Capet Petrer ha sigut una de les grans sorpreses del campionat amb el seu cinqué lloc en la classificació per punts que ha dominat el Platges de Castelló amb 52,5 punts. El València CA ha acabat sisé.

També et pot interessar

stats