El Magranes d'Elx perd la categoria i baixa a la Superlliga 2 de voleibol

Derrota de les alacantines contra el Madrid Chamberí en l'última jornada del campionat.

El Magranes d\'Elx perd la categoria i baixa a la Superlliga 2 de voleibol

L'ESD Magranes d'Elx no estaran la pròxima temporada en la màxima categoria nacional de voleibol, la Superlliga 1, en perdre contra el Madrid Chamberí per un ajustat 3-2 (25-18, 22-25, 21-25, 25-21 i 15-11) en l'última jornada del campionat que s'ha disputat a l'estadi madrileny Vallehermoso. Les alacantines estaven empatades a punts amb les madrilenyes i, en un partit a cara o creu, als dos equips només els valia la victòria per a poder garantir la permanència en la Primera Divisió.

El partit ha sigut molt igualat, amb un primer set favorable a les locals, que s'han imposat per 25-18. En la segona mànega, les alacantines han aconseguit empatar l'encontre amb un 22-25, igual que el tercer set, que el Magranes ha guanyat per 21-25. No obstant això, les jugadores del Madrid Chamberí han reaccionat en el quart set i han igualat el partit per 25-21. El tie-break final entre els dos conjunts ha desempatat el partit i ha decidit la victòria de les madrilenyes per 15-11.

Amb aquesta derrota, el Magranes d'Elx perd la categoria d'or de la Lliga Iberdrola que van aconseguir l'any passat.