Lola Riera, campiona de la Lliga d'hoquei amb el Sanse Complutense

En la final el seu equip ha superat en la tanda de 'shoot outs' el Club de Campo de la també valenciana Amparo Gil

Lola Riera alça el títol de Lliga
Lola Riera alça el títol de Lliga / Reial Federació Espanyola d'Hoquei

El Sanse Complutense, on juga la valenciana olímpica Lola Riera, s'ha proclamat campió de la Lliga Iberdrola per tercera vegada en la seua història. Ho ha fet en derrotar el Club de Campo (2-2/1-3) en la tanda de shoot outs de la final pel títol dins de la final four.

Amb aquest resultat es reedita la final de 2016, que també es va celebrar en les instal·lacions del Club de Campo. En aquella final, la Complutense va superar l'altre equip madrileny en els shoot outs després d'un gran gol de vaselina de Lola Riera que li va donar el títol de lliga, l'últim que va alçar l'equip universitari.

Dissabte, en les semifinals, el Club de Campo d'Amparo Gil va superar el Júnior FC per 4 a 0 després d'una bona actuació de la valenciana i del seu equip. En la segona semifinal, el Sanse Complutense de Lola Riera es va classificar en la final four després de remuntar un 2 a 0 contra el RC Polo i forçar la tanda de shoot outs on segellarien el bitllet cap a la cita pel títol.

La valenciana de la Complutense va ser la gran protagonista del partit després d'anotar els dos gols del seu equip, tots dos des del penal córner, collint així un empat que es convertiria en classificació després de la sèrie de llançaments.

També et pot interessar

stats