El Logronyo trenca la bona ratxa del Benidorm (34-31)

Tot i la derrota, l'equip de Fernando Latorre es manté quart i assegurarà una plaça a Europa si guanya un dels dos partits que queden

José Oliver, en una acció del partit
José Oliver, en una acció del partit / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm no ha pogut traure res positiu de la visita al Logronyo. L'equip de Fernando Latorre ha perdut 34-31 contra un rival directe, però manté el quart lloc en la classificació de la Lliga Asobal, una posició que dona bitllet directe per a disputar la temporada que ve l'EHF European League, la segona competició continental.

El Benidorm ha començat millor el partit i ha pres la iniciativa en els primers minuts de joc (5-6), però el Logronyo ha millorat en atac i li ha pegat la volta al marcador abans del descans (19-16). Els de Fernando Latorre han aconseguit tornar a igualar el resultat en la represa, no obstant això, l'encert més gran de cara a la porteria dels locals els ha fet impossible sumar. Iker Serrano i James Lewis Parker, amb set gols cada un, han sigut els més destacats dels de la Marina Baixa.

Tot i la derrota, l'empat del Conca contra el Torrelavega (28-28), deixa el Benidorm a només dos punts d'assegurar la presència a Europa la temporada que ve. L'equip de Fernando Latorre només necessita guanyar un dels dos partits que queden o que els castellanomanxecs en perden un.