La Lliga Canicròs Castelló disputa la quarta prova

La Serra d'en Galceran ha sigut l'escenari de la penúltima prova de la segona edició d'aquesta lliga de carreres amb gos.

Un corredor amb el seu gos durant la carrera

Aquest diumenge s'ha disputat a la Serra d'en Galceran (la Plana Alta) la quarta prova puntuable de la Lliga Canicròs Castelló. La prova ha comptat amb la participació de 60 corredors, acompanyats per les seues mascotes, de manera que s'han completat totes les places disponibles per a córrer abans d'acabar el període d'inscripció.

Víctor Forner, que ha completat els 5,3 quilòmetres de carrera per muntanya amb un temps de 20 minuts i 19 segons, ha sigut el guanyador en categoria masculina. Aitor Tomàs i Rubén Roig han acabat en segona i tercera posició, respectivament, després d'un ajustat esprint final.

En categoria femenina, Vanessa Amat s'ha endut la victòria amb un temps de 24 minuts i 17 segons, seguida de Sandra Marín i Maria Tàrrega, en una carrera molt disputada.

La Lliga Canicròs Castelló és un projecte que s'ha consolidat enguany amb la celebració de la segona edició i que compta amb un total de cinc proves. Les tres primeres carreres s'han disputat a Figueroles (l'Alcalatén), Cabanes i Vilanova d'Alcolea, i l'última tindrà lloc a Borriol (totes tres a la Plana Alta) el pròxim 7 d'abril.

Un esport a l'alça

El canicròs és una modalitat esportiva que consisteix a córrer juntament amb un gos que es troba unit al cos mitjançant un arnés. Es tracta d'un esport que en l'actualitat està guanyant molts adeptes, cosa que fa que cada vegada hi haja més carreres al nostre territori.

També et pot interessar

stats