El Llevant destitueix Sergio Mullor

L'equip granota encadena cinc jornades sense guanyar i està a només un punt del descens

Sergio Mullor, durant un partit
Sergio Mullor, durant un partit / Twitter: @LUDfemenino

La mala ratxa del Llevant, que només suma un punt dels últims quinze possibles en la Primera Divisió de futbol sala ha suposat la destitució del fins ara entrenador, Sergio Mullor. Una nova derrota, aquesta vegada per 2-6 a casa contra el Ribera Navarra, acosta perillosament l'equip granota a la zona de descens a Segona.

Rubi Lemos ha avançat l'equip de Sergio Mullor en el minut 5 i els navarresos han respost empatant poc abans del descans. Amb 1-1 en el marcador tot estava obert, però una segona part nefasta dels granotes, que han encaixat cinc gols en deu minuts, ha suposat la novena derrota en la Lliga.

El Llevant, que amb aquesta derrota diu adeu a les opcions de jugar la Copa d'Espanya, es queda a només un punt dels llocs de descens a la categoria de plata.