El Llevant torna a veure la llum i el Peníscola continua a les fosques

L'equip granota recupera la segona posició en imposar-se al Còrdova i els del Baix Mestrat sumen un nou empat.

L'equip granota recupera la segona posició en imposar-se al Còrdova
L'equip granota recupera la segona posició en imposar-se al Còrdova / Twitter: @LUDfutbolsala.

El Llevant de futbol sala es va retrobar amb la victòria després de quatre jornades sense guanyar i recupera la segona plaça de la classificació després d’imposar-se al Còrdova. El Peníscola ha empatat aquest dissabte contra el Jaén i continua sense guanyar des d'octubre.

Invencible en les primeres cites, quatre jornades seguides sense guanyar, amb tres derrotes incloses, exigien ja una reacció del Llevant, reactivat amb una treballada victòria contra el Còrdova resolta en el tram final (3-1), amb els gols de Maxi Rescia, Rafa Usín i Rubi Lemos. Un triomf que retorna el conjunt granota a la segona posició de la classificació, dos punts per darrere del Palma Futsal.

El Peníscola només ha pogut sumar un punt en la seua visita a Jaén en un partit amb un final trepidant. Els del Baix Maestrat han remuntat el gol inicial dels andalusos però a falta de set minuts per al final els locals han empatat. L'equip de Manuel Collado cau de les posicions de play-off pel títol i suma la setena jornada consecutiva sense guanyar.