El Llevant torna a la senda del triomf i el Peníscola continua en caiguda lliure

L'equip granota va guanyar l'Osasuna Magna Xota (3-4) mentre que els del Baix Maestrat han perdut contra el Barça (1-3).

Els jugadors del Llevant van celebrar la victòria a Pamplona
Els jugadors del Llevant van celebrar la victòria a Pamplona / Twitter: LUDfutbolsala

El Llevant va guanyar ahir a Pamplona, en el partit que obria la segona volta de la Lliga Nacional de Futbol Sala, l'Osasuna Magna Xota per 3-4, i hui, el Peníscola s'ha vist superat pel Barça (1-3) i continua sense guanyar des d'octubre.

L'equip granota va aconseguir ahir una victòria in extremis, després de caure la setmana passada a Saragossa, gràcies als gols de Gallo i Mario Pinillos. Els navarresos es van avançar fins a tres vegades i, quan tot feia pensar que s'anaven a quedar amb la victòria, el Llevant va capgirar el marcador per a endur-se-la. Un triomf que els va situar líders provisionals de la classificació però hui el Palma, que ha guanyat l'Antequera, ha recuperat el lideratge.

El Peníscola, per la seua part, no ha pogut puntuar en la visita del Barça. Els blaugrana han marcat dos gols en la primera part que els han donat una certa comoditat, encara que Bruno Gomes ha retallat distàncies en la segona part. Durant els últims minuts l'equip del Baix Maestrat ha buscat l'empat, amb un tir al pal inclòs, però el Barça ha sentenciat en l'últim minut amb un gol a porta buida.