El Llevant suma la primera victòria a domicili

L'equip granota ha guanyat 4-5 el Saragossa i entra per primera vegada en la temporada en els llocs que donen accés a la Copa d'Espanya

Tolrà celebra un gol
Tolrà celebra un gol / Twitter: @LUDfutbolsala

Després d'un pobre bagatge d'un punt dels quinze possibles com a visitant, el Llevant ha aconseguit la primera victòria en la Lliga lluny del Municipal de Paterna. L'equip granota ha guanyat el Saragossa 4-5 i se situa per primera vegada aquesta temporada entre els huit primers classificats, llocs que donen accés a disputar la Copa d'Espanya.

El Saragossa ha marcat primer, però el Llevant ha girat el marcador en només tres minuts amb gols de Marc Tolrà i Roger. Pedro Toro, abans del descans, ha ampliat l'avantatge dels visitants. Els locals han retallat distàncies en la represa, però novament Tolrà i Hamza han situat un còmode 2-5 quan només faltaven deu minuts per al final. Tot i això, el Llevant ha hagut de patir fins al final per a aconseguir el tercer triomf seguit en la Lliga, ja que els aragonesos no han abaixat els braços i han retallat distàncies fins a deixar el marcador en el 4-5 final.