El Llevant s'estrena amb victòria

L'equip granota ha guanyat 3-0 el Valdepeñas en la primera jornada de la Primera Divisió de futbol sala

Rafa Usín, en una acció del partit
Rafa Usín, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha començat la temporada amb bon peu. L'equip granota s'ha estrenat en la Primera Divisió de futbol sala amb una victòria per 3-0 contra el Valdepeñas, semifinalista en la passada Lliga. Dos gols de Rubi Lemos i un de Marc Tolrà han servit perquè els de Sergio Mullor sumen els primers tres punts.

La igualtat ha sigut la tònica del partit des de l'inici, en un duel en què les defenses s'han imposat clarament als atacs. De fet, han hagut de passar quinze minuts per a veure el primer gol. Rubi Lemos ha avançat el Llevant i amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

En la represa, s'ha mantingut el guió i els gols s'han tornat a fer esperar. L'equip granota ha aprofitat la superioritat numèrica per a l'expulsió per doble groga de Lazarevic per a fer el 2-0, obra de Marc Tolrà, i deixar el partit pràcticament sentenciat. Rubi Lemos, a porta buida aprofitant que els visitants atacaven de cinc, n'ha marcat el tercer i definitiu.

Bona estrena dels granotes en aquest nou projecte liderat per Sergio Mullor. La setmana que ve buscaran el segon triomf consecutiu en la visita a un dels equips que acaben de pujar, el Noia.