El Llevant s'endú el derbi i consolida el lideratge (5-4)

L'equip granota amplia a cinc punts l'avantatge sobre el segon classificat i el Peníscola es queda a cinc punts de la promoció per la permanència

Esteban tracta d'anar-se'n d'Igor
Esteban tracta d'anar-se'n d'Igor / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha sumat una treballada victòria contra el Peníscola (5-4) en un partit que semblava resolt en la primera part, però que els del Baix Maestrat han disputat fins al final. Aquest resultat permet a l'equip granota consolidar-se en el lideratge i ampliar a cinc punts l'avantatge respecte al segon, el Palma. El Peníscola encadena la cinquena jornada sense guanyar i continua en zona de descens, a cinc punts de la promoció de permanència i a sis de la salvació directa.

L'equip de Diego Ríos ha eixit decidit a per la victòria i, quan només s'havien complit cinc minuts de joc, ja guanyava per 3-0, amb gols de Maxi i Esteban, per partida doble. Carlos Sánchez s'ha vist obligat a demanar un temps mort per a tractar de buscar la reacció dels seus jugadors. I el ben cert és que millor no li ha pogut eixir, ja que un minut després el Peníscola ha retallat distàncies en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta de Gallo. Això ha animat l'equip del Baix Maestrat, que fins i tot ha pogut fer el segon, però ha sigut el Llevant qui ha tornat a marcar abans del descans mitjançant Pedro Toro (4-1).

Tot i el marcador tan advers, el Peníscola no li ha perdut la cara al duel i un gol d'Agustín Plaza als tres minuts de la represa li ha donat esperances de traure un resultat positiu de Paterna. A falta de cinc minuts, els visitants han fet el tercer amb la segona diana d'Agustín Plaza i li han posat emoció al partit. Carlos Sánchez ha optat per atacar de cinc buscant l'empat, però Rubén Lemos ha fet el cinqué dels granotes a menys d'un minut. El gol de Paniagua a falta de 12 segons per al final només ha servit per a maquillar el resultat (5-4).