El Llevant s'afona

L'equip granota seguirà com a cuer després d'encadenar la setena derrota seguida en caure per 1-6 contra el Jaén

Antoniazzi, en una acció del partit
Antoniazzi, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant no alça el cap i continuarà una setmana més com a cuer de la Primera Divisió de futbol sala. L'equip granota ha patit la setena derrota seguida i ja encadena deu jornades sense guanyar, després de caure per 1-6 contra el Jaén al pavelló municipal de Paterna.

El partit se'ls ha posat molt costera amunt als llevantinistes, ja que els andalusos s'han avançat en el segon minut de joc, i abans del minut 10 de joc ja guanyaven per 0-2. El marcador ja no ha variat fins ben entrada la segona part, i ha sigut novament el Jaén qui ha trobat el gol, amb dues dianes en un minut. Roger ha situat l'1-4 a cinc minuts del final, però ja era massa tard i els andalusos fins i tot han ampliat l'avantatge.

La permanència s'allunya a tres punts i la setmana que ve el Llevant afronta una visita difícil, a Palma, contra el segon classificat. El temps de reacció és cada vegada menor, ja que s'estan a punt de completar els dos primers terços de campionat.