El Llevant s'aferra a la permanència

L'equip granota ha guanyat 4-2 el Cartagena i es queda a només un punt de la salvació

Jamur, en una acció del partit
Jamur, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant no es rendeix. L'equip granota ha aconseguit una important victòria contra el Cartagena (4-2), que l'acosta a la zona de permanència. Els de Carlos Márquez es queden a un punt de la salvació, després de la disputa de la jornada 23 de la Primera Divisió de futbol sala.

Tot i el gran nombre d'ocasions que han tingut els dos equips, el marcador no s'ha mogut fins al minut 14. Lucao ha avançat els murcians i, just abans del descans, Antoniazzi ha restablit la igualada. En la represa, Jamur i Rafa Usín han situat el 3-1 en el marcador, però un gol de Mínguez en el minut 33 ha tornat a posar emoció en el duel. El Cartagena ho ha intentat de totes les maneres possibles, però s'ha trobat una vegada i una altra amb Fede, que ha sigut el millor del seu equip amb una gran actuació en la porteria. Rafa Usín ha sentenciat la victòria ja en els moments finals, en aprofitar que els visitants atacaven sense porter.