El Llevant apura les opcions de play-off

L'equip de Diego Ríos guanya 6-1 el Saragossa i se situa a només quatre punts del huité lloc

Roger, en una acció del partit
Roger, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant no es dona per vençut. L'equip de Diego Ríos continua viu en les aspiracions per a tornar a jugar el play-off pel títol en la Lliga de futbol sala després de guanyar 6-1 el Saragossa al pavelló municipal de Paterna. Amb aquest resultat, els granotes se situen a només quatre punts del huité, amb dotze encara en joc.

Els gols han arribat pràcticament tots en la segona part, ja que la primera ha conclòs amb un ajustat 1-0, gràcies al gol de Marc Tolrà al minut cinc. El Saragossa ha empatat en la represa i el partit ha arribat als deu últims minuts amb empat a un al marcador.

S'esperava un final ajustat, però llavors ha aparegut l'efectivitat llevantinista que, amb tres gols en quatre minuts, obra de Rivillo, Tolrà i Pedro Toro, ha sentenciat el duel. Rubi Lemos, amb un doblet, ha arredonit la festa del Llevant. Els de Diego Ríos han agafat moral per a la pròxima jornada, en què els toca visitar el líder, el Barça.