El Llevant s'acosta al precipici

L'equip granota ha patit la quarta derrota en cinc jornades en caure 2-3 contra el Santa Coloma i podria acabar la jornada en zona de descens

Jamur, en una acció del partit
Jamur, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant no alça el cap. L'equip granota ha patit la setena derrota en les nou últimes jornades en caure 2-3 contra el Santa Coloma al pavelló municipal de Paterna. Aquesta nova derrota situa els de Sergio Mullor en la zona perillosa de la taula i fins i tot podrien acabar la jornada en llocs de descens. Però, al mateix temps, les huit primeres posicions, que permeten jugar la Copa d'Espanya tampoc estan massa lluny.

L'equip granota ha hagut d'anar a remolc quasi tot el partit, ja que els catalans s'han avançat en l'equador de la primera part. Rubi Lemos ha aconseguit empatar en la represa, però l'alegria ha durat a penes cinc minuts. Un nou gol quan falten dos minuts ha deixat el duel pràcticament sentenciat, encara que Roger ha donat alguna esperança amb el 2-3 en el minut 39. Tanmateix, ja no hi ha hagut temps per a més i s'ha consumat la derrota.

El Llevant haurà de guanyar dimarts a Còrdova si no vol veure's en una situació més complicada i, sobretot, si vol mantindre les opcions de jugar la Copa d'Espanya.