El Llevant s'acosta a l'abisme

L'equip granota ha patit la quarta derrota seguida i es queda a cinc punts de la permanència amb només nou en joc

Antoniazzi, en una acció del partit
Antoniazzi, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant s'ha complicat molt la permanència en la Primera Divisió de futbol sala en perdre 4-6 contra el Còrdova, un rival directe en la lluita per mantindre la categoria. La quarta derrota seguida deixa els granota a cinc punts de la salvació, quan només en queden nou en joc.

Els llevantinistes han hagut de remar a contracorrent des de ben prompte, ja que els andalusos ja guanyaven 0-3 en el minut quatre de joc. Tot i això, l'equip de Carlos Márquez ha aconseguit entrar en el partit de nou, just abans del descans, amb dos gols de Matheus i Antoniazzi.

Però en la represa s'ha repetit el guió. El Còrdova ha tornat a marcar tres gols, davant un Llevant que no ha sigut capaç ni d'aprofitar la superioritat per l'expulsió d'un rival amb 2-4 en el marcador. Un doblet de Rafa Usín en els minuts finals només ha servit per a maquillar el resultat.

Ara el Llevant està obligat a guanyar com a mínim dos dels tres partits que queden i esperar que els seus rivals no sumen per a aconseguir el miracle de la permanència.