El Llevant s’acomiada de la Lliga amb honor

Els granotes cauen 5-1 contra el Barça Lassa en el partit decisiu.

El Barcelona Lassa s’ha imposat al Llevant per 5 a 1 en el tercer i decisiu partit dels quarts de finals dels play-offs pel títol de la Lliga de futbol sala. Però els granotes han tancat la primera participació en una fase pel títol amb nota, ja que han aconseguit portar el màxim favorit fins a l'últim partit.

A més, el marcador final no ha reflectit el bon paper dels valencians, que han caigut amb honor contra el líder de la lliga regular. De fet, han rebut el primer gol, obra d'Aicardo, pràcticament quan s'acabava la primera part. Aquest marcador ajustat s'ha mantingut fins als últims sis minuts de joc. Amb el 2-0 de Joselito, el partit s'ha trencat i el Barça ho ha aprofitat per a ampliar l'avantatge fins al 4-0 amb gols de Ferrao i Adolfo. Gallo ha acurtat les diferències amb l'únic gol del Llevant, però ja era massa tard i, fins i tot, Ferrao ha ampliat el marcador fins al 5-1 final.

Així, la sèrie s'ha resolt per 2-1 a favor del Barça, que ha guanyat els dos partits al Palau, mentre que el Llevant ha sumat la victòria a València per 5-3. Ara els catalans s’enfrontaran en semifinals al Palma, i l’altra eliminatòria serà El Pozo Murcia- Jaen.