El Llevant es retroba amb el triomf

L'equip granota torna a guanyar en Lliga tres mesos després en véncer el Burela 1-3

Araça, durant un partit
Araça, durant un partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha posat punt final a la ratxa negativa que arrossegava en véncer el cuer, el Burela, per 1-3. L'equip granota no coneixia el triomf en la Primera Divisió de futbol sala des de feia més de tres mesos i en aquest període només havia sumat un punt dels 21 possibles.

Tot i això, els jugadors de Diego Ríos han hagut de suar de valent per a guanyar un equip que només ha aconseguit quatre empats en dènou jornades. Rubi ha avançat els llevantinistes a cinc minuts per al descans, però els gallecs han aconseguit empatar poc abans del pas pels vestidors.

La igualtat ha sigut la tònica de la represa i s'ha arribat amb el marcador d'empat a un als dos últims minuts de joc. Llavors, Diego Ríos ha arriscat atacant amb cinc jugadors i l'aposta no li ha pogut eixir millor. Gallo en el 39, i novament Rubi, ja en l'últim minut, han sentenciat l'anhelat triomf granota. Tres mesos i huit jornades després, el Llevant torna a cantar una victòria.