El Llevant ressorgeix contra el Manzanares (4-3)

Els de Diego Ríos van guanyar el Manzanares, però encara es mantenen fora de les huit primeres posicions

Roger celebra un gol contra el Manzanares
Roger celebra un gol contra el Manzanares / Llevant de futbol sala

Dos gols pràcticament seguits en l'equador del segon període, el 3-2 en pròpia porta i el 4-2 de Rafa Usín, van marcar les diferències per a la victòria del Llevant, que va reaccionar a casa després de dues derrotes consecutives com a visitant, si bé encara continua fora de les huit primeres posicions.

Així va doblegar el Manzanares, antepenúltim i que encara no ha guanyat en aquesta temporada. Rivillos, en pròpia porta, va anotar el 0-1, Maxi Rescia i Roger van remuntar per al bloc valencià i Álvaro va sumar el 2-2 abans del descans. Després van arribar els dos gols a favor dels de Diego Ríos i el conjunt manxec es va acostar amb un gol que va ser insuficient per a puntuar.

Derrota entre setmana a Múrcia

En el partit avançat de la jornada 9 pel compromís dels granotes en la ronda elit de la Champions, l'equip de Diego Ríos va patir una altra derrota com a visitant. El Llevant va perdre 4-3 contra el Pozo Múrcia i encara no coneix la victòria lluny del Municipal de Paterna, on només ha sumat un punt de quinze possibles.

L'equip granota es va refer al gol inicial dels murcians amb les dianes de Hamza i Pachu, però els locals van aconseguir empatar abans del descans. Dos minuts fatídics van donar a El Pozo un avantatge de dos gols quan faltaven cinc minuts per al final (4-2), i tot i que ho van intentar, els jugadors de Diego Ríos només van aconseguir reduir les distàncies mitjançant Roger.