El Llevant recupera el lideratge de l'LNFS

L'equip granota ha guanyat el Ribera Navarra (6-3) i el Peníscola ha perdut contra el Palma (3-1)

Els jugadors del Llevant celebren el triomf contra el Ribera Navarra
Els jugadors del Llevant celebren el triomf contra el Ribera Navarra / Twitter: @LUDfutbolsala

La tercera victòria seguida, aconseguida aquest dissabte contra el Ribera Navarra (6-3), ha retornat el lideratge de la classificació de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) al Llevant, un punt per davant del Palma, que ha guanyat el Peníscola (3-1). Però va ser la derrota del Jimbee Cartagena contra el Barça la que va situar l'equip granota al capdavant de la classificació.

El conjunt valencià va encarrilar el xoc en el primer període amb un 5-1 a favor seu. Els dos primers gols els va marcar Rafa Usín, interromputs per l'1-1 del Navarra; els dos següents, Roger, i l'últim abans del descans, Jorge Santos. Ja en el segon temps, Uge i Dani Martín van anotar per al Ribera Navarra, penúltim en la taula, i Fede, el porter local, va fer el definitiu 6-3.

Entrenador nou, victòria insegura

En dues accions consecutives, en el minut cinc de partit, el Palma Futsal ha anotat dos gols i ha redreçat un partit contra el Peníscola que, des d'aleshores, sempre ha sigut seu (3-1). Un colp per a l'equip del Baix Maestrat, molt competitiu en la posada en escena de la nova etapa de Carlos Sánchez al capdavant de l'equip.