El Llevant recupera el lideratge (5-3)

L'equip granota ha guanyat el Jaén en un partit vibrant corresponent a la sisena jornada.

Els jugadors del Llevant celebren un dels gols
Els jugadors del Llevant celebren un dels gols / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha recuperat el lideratge de la Primera Divisió de futbol sala només un dia després que el Cartagena li l'arrabassara. L'equip de Diego Ríos ha guanyat el Jaén (5-3) en el partit ajornat de la sisena jornada de la Lliga després d'haver de remuntar fins a tres vegades un marcador advers.

El partit ha començat amb un ritme frenètic. Quan encara no s'havien complit els tres primers minuts de joc, Mauricio ha avançat els andalusos i, Pedro Toro, quatre minuts més tard, tornava a posar l'empat en el marcador. Les jugades d'atac se succeïen, però tant Gozi com Fede frustraven els intents d'uns i altres amb les parades. Fins que en els últims cinc minuts de la primera part s'ha obert el festival golejador. Mithyue ha tornat a avançar el Jaén i Rivillos ha contestat poc després amb una altra diana. I Mauricio ha fet el 2-3, però novament Rivillos, quan faltaven pocs segons per al final, ha deixat l'electrònic 3-3.

En la represa, el Llevant ha eixit molt actiu a la recerca de la victòria, i ha acumulat diverses oportunitats sense encert. La bogeria del final de la primera part ha donat pas a uns minuts de treva en què el resultat no s'ha mogut. Fins que, en el minut 31, Rafa Usín ha posat per davant els granota per primera vegada en el partit. Els andalusos han arriscat amb Campoy com a porter-jugador, per a tractar d'empatar el duel, però la jugada no els ha eixit bé i Esteban ha fet el definitiu 5-3.

Els de Diego Ríos sumen així la cinquena victòria seguida en la Lliga i buscarà ampliar la ratxa a sis aquest diumenge en la visita al cuer de la competició, O Parrulo de Ferrol.