El Llevant reacciona tard contra el Palma i li cedeix el lideratge

El Peníscola acumula sis partits sense guanyar en perdre contra l'últim classificat.

El Llevant ha perdut 2-3 contra el Palma a Bunyol i cau a la segona posició
El Llevant ha perdut 2-3 contra el Palma a Bunyol i cau a la segona posició / @LUDfutbolsala.

Jornada negra per als equips valencians en la lliga nacional de futbol sala: el Llevant perd el lideratge contra el Palma i el Peníscola cau derrotat contra el cuer, l'O Parrulo Ferrol, que abandona l'última posició de la classificació.

Des del minut 1 i fins al final, el Palma Futsal ha dominat aquest diumenge el marcador enfront del Llevant, al qual ha doblegat per 2-3 i li ha furtat el lideratge de la classificació, encara que els balears han jugat un partit més que l'equip valencià, que se situa segon. Els granota ho havien guanyat tot en els seus primers set compromisos, però ara enllacen tres jornades sense véncer, amb dues derrotes i un empat.

Els gols de Nunes i Vilela han trencat el partit a l'inici del partit a favor del Palma, que ha augmentat la distància en el marcador en el minut 30 amb un gol de Tomaz per a posar el 0-3. El Llevant ha reaccionat amb els gols de Gallo i Roger pocs minuts abans del final, insuficient per a alterar el signe del partit.

El Peníscola perd contra el cuer

L'altre equip valencià en la lliga de futbol sala, el Peníscola, va perdre dissabte contra l'O Parrulo Ferrol en un partit boig, en què aconseguiren remuntar un 3 a 1. Però finalment, els gallecs s'emportaren el partit per 6 a 4.

L'O Parrulo, que ocupava l'última posició, abandona el fanalet roig de la classificació amb aquesta victòria. Per l'altra banda, l'equip de Manuel Collado suma el sisé partit seguit sense guanyar, encara que continua en les posicions de play-off.