El Llevant planta cara al líder (2-1)

L'equip granota ha perdut al Palau Blaugrana i es complica les possibilitats de jugar el play-off pel títol

Rivillos, en una acció del partit
Rivillos, en una acció del partit / Twitter: FCBfutbolsala

El Llevant no ha pogut endur-se res positiu del Palau Blaugrana, tot i completar un bon partit contra el líder, el Barça. L'equip granota ha perdut per 2-1 i es queda ara a cinc punts del huité lloc, que dona accés a jugar el play-off pel títol, amb només nou en joc.

Sergio Lozano, amb un doblet en la primera part, ha avançat els catalans, que se n'han anat al descans amb un còmode 2-0. L'equip granota ha reaccionat en la segona part i Rivillos ha aconseguit retallar distàncies en el minut 27. Quedava encara molt de temps per davant i els de Diego Ríos han buscat el gol que els donara almenys l'empat, però el marcador ja no ha canviat.

Amb aquesta derrota, les possibilitats de play-off es compliquen. Els granotes es queden ara onzens, amb 34 punts, a cinc del huité classificat, l'Industrias García de Santa Coloma.