El Llevant i el Peníscola avancen a quarts de la Copa del Rei de futbol sala

L'Alzira va quedar eliminat en la tanda de penals contra el Cartagena, de Primera Divisió

Els partits s'han disputat a Paterna i Peníscola
Els partits s'han disputat a Paterna i Peníscola / Twitter: @ludfutbolsala i @peniscolafs

Dos equips valencians de futbol sala estan entre els huits candidats a alçar el títol de la Copa del Rei. El Llevant ha golejat l'Antequera (5-0) mentre que el Peníscola ha superat un equip de la Primera Divisió, el Xota en la pròrroga (8-4).

Els granotes han donat una gran alegria a tota l'afició que s'ha desplaçat fins al pavelló de Paterna. Hamza Maimon ha avançat el Llevant abans de lesionar-se i Pachu ha marcat el segon abans del descans.

En la represa, Antoniazzi, Miranda i Rafa Usín han fet més gran l'avantatge granota per al definitiu 5-0, resultat amb el qual s'han celebrat els cent partits de Roger Serrano amb l'equip valencià i el debut del jove Pablo Rochina.

D'altra banda, el Peníscola ha patit un poc més contra el Xota de Navarra. El líder invicte de la Segona Divisió s'ha col·locat amb un 2-0 en el marcador mitjançant Pani i Cristian, però l'equip visitant ha retallat distàncies al quart d'hora de joc.

Després del descans els del Baix Maestrat han fet més gran l'avantatge amb gols de Juanqui i Carles Saladié, però els de Primera Divisió no s'han despenjat del partit en cap moment. Tant és així que han forçat la pròrroga amb un gol en l'últim minut (4-4).

Però en el temps extra ha arribat el millor moment del Peníscola, que en només dos minuts ha marcat tres gols. Agustín, Gauna i Cristian han sigut els autors, mentre que José Mario Cuenca ha tancat el partit amb el huité.

L'Alzira, eliminat en la tanda de penals

Els de la Ribera Alta es van sobreposar al gol inicial del Cartagena amb dues dianes de Castejón. Un avantatge que el conjunt visitant va neutralitzar abans del descans. Sense més novetats s'arribà a una tanda de penals en què l'Alzira va errar dos penals que el deixen fora de la competició després de posar contra les cordes un Primera Divisió.