El Llevant lidera la classificació amb tres de tres

El Peníscola salva un punt ‘in extremis’ contra el Palma.

Everton Cardoso protegeix una pilota davant la pressió rival
Everton Cardoso protegeix una pilota davant la pressió rival / @LUDfutbolsala

El Llevant de Diego Ríos ha començat amb bon peu la Lliga 20/21 i compta per victòries els tres partits que ha jugat fins ara. Els granota s'han imposat al Ribera Navarra a domicili per un contundent 0-4.

El partit s'ha encarrilat molt prompte amb el matiner gol de Jorge Santos quan encara no s'havia complit el primer minut de joc. Açò ha pesat com una llosa en els navarresos que s'han vist superats per un rival amb molt d'encert de cara a porta. Als minuts 6 i 7, novament els llevantinistes han tornat a avançar-se en el marcador. Roger Serrano i Gallo han fet els gols que han posat un 0 a 3 en el marcador, abans del descans.

En la represa, el porter Fede ha mantingut la porteria a zero després d'un parell de bones intervencions mentre que els companys no han parat de buscar el marc rival fins a fer el 0 a 4 definitiu, obra de Maxi Rescia. Al remat, el Llevant ha guanyat amb autoritat i és el líder de la categoria amb nou punts.

Primer empat del Peníscola

Més difícil ho ha tingut a casa el Peníscola que ha rebut la visita del Palma. Els balears han aconseguit anar-se'n al descans amb un 0-1 a favor seu. En la segona meitat el gol Paniagua ha donat esperances als de Manuel Collado que no s'han donat mai per vençuts. Amb el resultat d'empat a un, el partit s'ha fet molt travat. A mesura que el Palma treia avantatge en el marcador els locals han anat replicant fins igualar el partit a 3 gols a dos minuts de la conclusió.

Amb aquest empat, el Peníscola és el segon classificat de la taula després de dues victòries i un empat.