Al Llevant se li resisteix el triomf (2-2)

L'equip granota no ha passat de l'empat contra el Cartagena en l'estrena aquesta temporada al pavelló municipal de Paterna

Hamza, en una acció del partit
Hamza, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

Un punt de sis possibles és el pobre bagatge del Llevant en l'estrena en la Lliga. L'equip granota no ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada en el debut com a local i s'ha hagut de conformar amb un punt contra el Cartagena (2-2).

El Llevant ha rebut un càlid homenatge de l'afició en el primer partit de la temporada al pavelló municipal de Paterna pel bon rendiment de l'equip el curs passat. El duel ha començat amb molta intensitat i amb Fede que frenava els intents dels visitants d'avançar-se en el marcador. En l'equador de la primera part, Hamza Maimon ha avançat els granotes, i amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

En la represa, el Cartagena ha aconseguit equilibrar el marcador mitjançant Andresito, però poc després Maxi ha tornat a posar per davant els locals. I quan ja semblava que els tres primers punts es quedaven a casa, Bebe ha fet el definitiu 2-2 en els últims instants.

El Llevant es queda sense Supercopa

El Llevant ha traslladat una queixa formal a la Reial Federació Espanyola de Futbol per l’exclusió del club de la Supercopa d’Espanya. Cal recordar que l’equip granota va quedar segon en la Lliga després de perdre el tercer i definitiu partit contra el Barça en els penals.

Els quatre participants en aquesta competició, que es disputarà al gener de 2022, seran el Barça (campió de Lliga), l’Inter Movistar (campió de la Copa del Rei i la Copa d’Espanya), el Pozo Múrcia (subcampió de la Copa del Rei) i el Palma, segon en la fase regular de la Lliga.

La Federació ha decidit que el quart participant de la Supercopa siga el primer classificat de la fase regular, i el Llevant defén que aquest últim lloc el mereix més el subcampió de Lliga. El club considera que la Lliga regular és només una fase de la competició, sense més transcendència classificatòria final i veu injusta la decisió atenent criteris purament esportius. Així, assegura que se’ls està privant de la disputa de la Supercopa que amb tant mereixement s’han guanyat jugar.

El club ha revelat que contra aquesta decisió no hi pot haver recurs perquè no vulnera cap reglamentació, ja que en aquesta no s’estableix cap criteri per a l’elecció dels equips participants en la competició.