El Llevant jugarà la final de la Lliga i es classifica per a la Champions

L'equip granota ha guanyat el Valdepeñas (4-1) en el tercer i definitiu partit de les semifinals del play-off pel títol

Rubén Lemos i Esteban celebren el primer gol del partit
Rubén Lemos i Esteban celebren el primer gol del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha arredonit una gran temporada amb la classificació per a la final del play-off pel títol de la Primera Divisió de futbol sala, la primera de la història del club en totes les competicions. La victòria contra el Valdepeñas (4-1) en el tercer i definitiu partit suposa, a més, que l'equip jugarà la Champions la temporada que ve. Però els granotes encara no en tenen prou i ara lluitaran pel títol de Lliga contra el Barça, en una eliminatòria a tres partits amb el factor pista en contra.

El partit ha començat amb un esglai per al Llevant. En el primer minut de joc Chino ha pogut avançar el Valdepeñas, però el seu llançament s'ha topat amb el pal. A poc a poc el Llevant s'ha anat espolsant la pressió de damunt i ha començat a tindre les primeres ocasions. El bon joc local s'ha vist recompensat en el minut 12, amb el gol de Rubén Lemos, que ha inaugurat el marcador. I amb l'1-0 i tot per decidir s'ha arribat al descans.

Pràcticament només començar el segon acte Pedro Toro i Esteban han ampliat l'avantatge del Llevant. El 3-0 ha fet mal als visitants que, incapaços d'atacar la defensa granota, s'han vist obligats a arriscar amb el porter jugador quan encara quedaven huit minuts per al final. L'estratègia no els ha funcionat, ja que el porter Fede ha desbaratat totes les ocasions que han creat. I les coses encara s'han posat millor per als de Diego Ríos quan Esteban ha fet el quart quan faltaven menys de cinc minuts per al final. Chino, poc ban del xiulit final, ha fet el gol de l'honor per al Valdepeñas.

Així han celebrat els jugadors del Llevant el pas a la final de la lliga i la classificació per a jugar la Champions la temporada que ve:

Vint anys després, un altre equip valencià tornarà a jugar una final de la lliga de futbol sala. En aquella ocasió dos equips valencians es van jugar el títol: el Platges de Castelló i el València Vijusa, amb victòria per als castellonencs. Somiar és debades.