El Llevant ja és cuer

L'equip granota, que ha perdut 4-2 contra el Barça, encadena nou jornades sense guanyar en la Lliga

Pedro Toro, en una acció del partit
Pedro Toro, en una acció del partit / Twitter: @FCBfutbolsala

El Llevant ha caigut fins a l'últim lloc de la classificació després de caure 4-2 contra el líder de la competició, el Barça. L'equip granota, que ha patit la sisena derrota seguida i ja encadena nou jornades sense guanyar, es queda a dos punts de la permanència.

Els catalans s'han avançat molt prompte, amb un gol de Catela en el minut 3, i han ampliat l'avantatge poc abans del descans amb dues dianes de Sergio Lozano i Ortiz. Dos gols de Pachu en un minut han donat esperances de puntuar els granotes, però Sergio González ha marcat el definitiu 4-2 a poc pel final.

El Llevant haurà de reaccionar divendres que ve al Municipal de Paterna, en la visita del Jaén.