El Llevant guanya el Zalgiris i encarrila la classificació per a la Champions

L'equip granota ha derrotat 1-4 els lituans en la primera jornada d'una primera fase, en què passen els tres millors del grup

Rivillos celebra el 0-3 amb Araça i Rubi
Rivillos celebra el 0-3 amb Araça i Rubi / Twitter: @LUFfutbolsala

El Llevant té virtualment garantida la classificació per a la Champions League després de superar per 1-4 el Zalgiris Kaunas, l'equip amfitrió en aquesta fase de classificació. Diego Ríos s'ha estrenat en la màxima competició internacional per clubs amb el següent cinc inicial: Fede; Maxi, Rubi, Rivillos i Araça.

Els granotes han encarrilat pràcticament el partit en la primera meitat gràcies als gols de Rubi, Maxi i Rivillos. En la represa han sabut nadar i guardar la roba. Roger Serrano ha fet el 0-4 i en les acaballes del partit Dos Santos ha fet el gol de l'honor per als lituans.

En l'altre partit de la jornada el Barça li ha passat per damunt al Viten de Bielorússia amb un contundent 5-1 i amb tres gols marcats per Pito. Precisament el Llevant i els culers juguen dimecres la segona jornada. La fase conclou divendres amb l'enfrontament contra el Viten. Com que passen els tres primers del grup, el Llevant no hauria de tindre problemes per a estar en la fase final de la Champions.

També et pot interessar

stats