El Llevant Futsal se'n va a Paterna

La Lliga Nacional obligava a canviar de pavelló per a complir la normativa.

El president del Llevant, Quico Catalán, ha visitat les instal·lacions de Paterna
El president del Llevant, Quico Catalán, ha visitat les instal·lacions de Paterna / @LUDfutbolsala

El Llevant de futbol sala canviarà aquesta temporada el Pavelló del Cabanyal pel Pavelló Municipal de Paterna. Així ho ha confirmat el president del Club, Quico Catalán, després de visitar les instal·lacions: "El pavelló de Paterna compleix la normativa que demana la Lliga Nacional i a més són unes instal·lacions molt bones per a poder televisar partits, que era un dels nostres objectius. Hem decidit jugar ací per aquests motius i perquè hem vist una gran disposició des del primer minut per part del consistori de Paterna", ha assenyalat Catalán.

L'equip continuarà jugant els divendres a la vesprada, a les 20.00 hores. D'altra banda, el president assenyala que els aficionats, fins i tot, agrairan el canvi: "Arribar a Paterna costa pocs minuts i, a més, hi ha un bon pàrquing per a deixar el cotxe", afirmava Catalán al mateix temps que puntualitzava que l'objectiu és que en un futur l'equip torne a jugar a València.

Dels objectius esportius, Quico Catalán, assenyala que el principal és: "continuar millorant", sense deixar de mirar cap a la meta de jugar la Copa d'Espanya: "Si continuar millorant significa jugar la Copa, quedar entre els nou primers, serà perfecte. Però principalment volem que el projecte es consolide amb el temps, sense pressa, però sense pausa i, sobretot, continuar millorant".

També et pot interessar

stats