El Llevant de futbol sala perd el lideratge contra el Barça

Es trenca el ple de victòries de l'equip taronja, amb derrota per 2-5 contra l'equip blaugrana.

Moment del xoc entre el Llevant i el Barça de futbol sala al pavelló municipal de Paterna / Llevant

El Llevant de futbol sala no ha aconseguit mantindre la ratxa de victòries, 7 de 7 partits, i ha perdut contra un Barça campió d'Europa. Al pavelló de Paterna, el marcador final ha sigut de 2-5, amb victòria per a l'equip blaugrana, que venia de passar una crisi de joc i resultats. Els granotes cedeixen així el lideratge al Barça.

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat. La iniciativa era dels locals i les millors ocasions no s'han vist fins a la recta final dels primers vint minuts. El partit ha canviat totalment després del descans, on s'ha convertit en un intercanvi de colps.

El Barça ha estrenat el marcador amb un gol en el minut 23, el Llevant ha reaccionat amb dues ocasions i l'empat a dos ha arribat a sis minuts del final. El campió d'Europa s'ha endut finalment la victòria, amb una acció individual del capità Lozano, que el granota Rivillos ha desviat cap a la seua porteria i amb dos últims gols ja amb porter-jugador en l'equip valencià que entrena Diego Ríos.