El Llevant FS, disposat a fer història per a colar-se en la Final a Quatre

El Llevant FS es juga en lloc a la Final a Quatre
El Llevant FS es juga en lloc a la Final a Quatre

El Llevant FS debuta aquest dimecres contra l'Uragan Ivano-Frankivsk d'Ucraïna en l'Elit Round de la Lliga de Campions, que se celebra a Lisboa i en la qual s'enfrontarà a dos rivals més buscant la Final a Quatre.

Després de debutar dimecres, el Llevant FS s'enfrontarà dijous a l'Haladás VSE d'Hongria i dissabte contra el Benfica portugués, que exerceix d'amfitrió i que, a priori, és el principal rival per a aconseguir estar en la gran final del torneig continental.

L'equip valencià, que aquest dimarts va completar l'últim entrenament previ en l'escenari del partit, debuta aquesta temporada en la Lliga de Campions i no ha començat de la millor manera en l'LNFS, amb un balanç de tres victòries, dos empats i quatre derrotes.

L'argentí Maxi Rescia va subratllar la importància de l'oportunitat que a què s'enfronten i va admetre que no tenen "una altra possibilitat" que anar "partit a partit" aquesta setmana. "És una responsabilitat i una alegria molt gran, estem amb moltes ganes i il·lusió i tenim al pensament passar de fase", va indicar als mitjans oficials del Llevant.

L'entrenador del Llevant, Diego Ríos, no podrà comptar per a aquests tres partits amb els lesionats Raúl i Juanjo per molèsties musculars.

També et pot interessar

stats