El Llevant, eliminat de la Copa amb el cap ben alt (3-6)

El Barça, campió de les últimes dues edicions, jugarà demà contra l'Inter Movistar, el club amb més títols.

Gallo ha marcat el segon gol del Llevant
Gallo ha marcat el segon gol del Llevant / Twitter: @FCBfutbolsala

El Llevant s'acomiada de la Copa d'Espanya de futbol sala després de perdre 3-6 contra un Barça que ha sigut superior, encara que l'equip granota s'ha avançat dues vegades en el marcador. 

L'equip català arribava al partit amb només una derrota en les seues últimes 21 trobades, com a campió de les dues últimes edicions de la competició i recentment campió d'Europa. Per al Llevant, per la seua part, era la seua primera semifinal i actualment és líder de la lliga, en la qual té onze punts més que els blaugrana, amb un partit menys. 

El partit ha començat de la millor manera possible, amb un gol en el minut 3 de Rubén Lemos, un avantatge que l'equip de Diego Ríos ha sabut mantindre fins al descans. Però, en el segon minut de la represa, el Barça ha empatat mitjançant Ximbinha. 

El Llevant s'ha tornat a avançar amb un xut amb l'esquerra de Gallo, però els d'Andreu Plaza, amb dues jugades a baló parat, han capgirat el marcador. Pedro Toro ha marcat el tercer del Llevant, però dos minuts després, novament Ximbinha ha fet el gol de la victòria blaugrana. Quan el Llevant jugava amb porter-jugador, Adolfo ha sentenciat el partit amb dos gols.

El Barça s'enfrontarà a l'Inter Movistar, demà, en la final de la Copa d'Espanya. Els dos clubs amb més títols en les seues vitrines, cinc i set, respectivament, lluitaran per l'hegemonia del futbol sala espanyol. 

També et pot interessar

stats