El Llevant desperta a temps

L'equip granota es retroba amb el triomf quatre jornades després en véncer el Betis 1-2 amb dos gols en l'últim minut

Rafa Usín lluita per una pilota amb un jugador rival
Rafa Usín lluita per una pilota amb un jugador rival / Twitter: @RealBetisFS

El Llevant ha trencat la ratxa de tres derrotes seguides amb una victòria agònica en la visita al Betis. L'equip granota s'ha imposat 1-2, en un partit que perdia 1-0 quan s'ha entrat en l'últim minut de joc.

Després d'una primera part sense gols, els andalusos s'ha avançat amb un gol de Fernando en el minut 39. Quedaven a penes noranta segons de partit i Sergio Mullor ha arriscat amb porter-jugador. Jamur ha fet bona l'aposta del tècnic llevantinista amb l'empat a quaranta segons pel final. Però encara no estava tot dit i Tolrà, a només set segons del final, ha marcat el gol de la victòria.

L'equip granota agafa aires després d'una mala ratxa i se situa a mitja taula amb nou punts. Dijous, contra el Xota navarrés, caldrà reafirmar el canvi de dinàmica.