El Llevant inicia la segona volta amb derrota

L'equip granota ha perdut 0-2 contra el Valdepeñas al pavelló municipal de Paterna

Rubi, en una acció del partit
Roger, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

Només tres dies després de l'eliminació de la Copa del Rei, el Llevant ha començat la segona volta de la Lliga de futbol sala amb una altra derrota. I el botxí ha sigut el mateix, el Valdepeñas. L'equip castellanomanxec, que va guanyar 3-2 els granotes dimecres passat en els huitens de la cita copera, ha guanyat al pavelló municipal de Paterna 0-2 .

Sergio González, en l'equador de la primera part, i un gol de Rafael Rato, a escassos segons del final, han sigut suficients perquè els visitants sumaren els tres punts. D'aquesta manera, l'equip entrenat per Diego Ríos continuarà una setmana més fora dels huits primers llocs, que donen accés a jugar el play-off pel títol.

Virtualment, fora de la Copa d'Espanya

Tot i que aquest dissabte ha començat la segona volta, encara hi ha partits pendents de la primera, ajornats per la Covid en el seu moment, que definiran els huit equips classificats per a la Copa d'Espanya. El Llevant encara ha de jugar el dimarts 1 de març el partit corresponent en la jornada 13 contra el Còrdova i està obligat a guanyar-lo si vol mantindre mínimes opcions de classificar-se per a la cita copera. Tanmateix, els granotes estan ja virtualment fora perquè no depenen de si mateixos.

També et pot interessar

stats