El Llevant continua sense guanyar fora de casa

L'equip granota ha perdut 2-1 en la visita al Xota de Pamplona i suma només un punt de 12 possibles fora de casa

Diego Ríos parla amb Hamza mentre els jugadors locals celebren un gol
Diego Ríos parla amb Hamza mentre els jugadors locals celebren un gol / Twitter: @CDXOTA

El Llevant no acaba d'arrancar en la Primera Divisió de futbol sala. L'equip granota ha perdut 2-1 contra el Xota de Pamplona i continua sense saber el que és guanyar fora de casa. Un punt en quatre partits és el pobre bagatge fins ara dels de Diego Ríos lluny del pavelló municipal de Paterna.

Després d'uns primers minuts de joc igualat, Roger Serrano ha avançat el Llevant en l'equador de la primera part. Però l'alegria granota ha durat poc, ja que Neno i Martil, en a penes un minut, li han pegat la volta al partit abans del descans.

En la represa, els granotes ho han intentat tot per a sumar almenys un punt, però la falta d'encert de cara a porteria els ha penalitzat. Diego Ríos ha arriscat amb el porter jugador en els últims cinc minuts, però ni així ha trobat el camí del gol.

El Llevant, amb només huit punts en set jornades, seguirà una setmana més fora dels llocs que donen accés a la Copa d'Espanya.