El Llevant es consolida en el lideratge amb un ple de victòries

Els granota han guanyat 3-4 l'Antequera, mentre que el Peníscola ha perdut 1-5 contra l'Osasuna.

Un jugador granota controla la pilota davant d'un rival
Un jugador granota controla la pilota davant d'un rival / @LUDfutbolsala

El Llevant continua en estat de gràcia i ha sumat la setena victòria en set partits, després de véncer per un ajustat 3-4 a la pista de l'Antequera. Els granotes es consoliden així en el lideratge de la Primera Divisió de futbol sala, amb 21 punts, tres més que el Palma, i un partit menys.

Els granotes han vist l'Antequera avançar-se en el marcador en el minut 9, però han reaccionat de manera immediata i pocs segons després han empatat amb una diana de Rafa Usín. L'equip ha anat de menys a més i Usín, novament, i Pedro Toro han permés arribar al descans amb el resultat d'1-3.

Els locals han eixit a la represa amb la clara intenció de retallar distàncies en el marcador, però la bona actuació de Fede ho ha evitat. Pedro Torro, de penal, ha fet el quart per al Llevant, que semblava quasi definitiu. Tanmateix, l'Antequera ha lluitat fins al final i s'ha posat a només un gol, amb un minut encara en joc, però l'esforç no ha tingut recompensa i el Llevant s'ha endut el seté triomf de la temporada.

Segona derrota del Peníscola

No ha tingut la mateixa sort el Peníscola, que en un dels pitjors partits de la temporada s'ha vist superat amb claredat per l'Osasuna Magna (1-5). Dos gols dels navarresos en a penes un minut han descol·locat els jugadors de Manolín, que encara han encaixat una altra diana abans del descans (0-3).

Un gol de Walex als pocs minuts d'iniciar-se la segona part ha donat esperances als peniscolans, però el porter Asier ha estat providencial i ha evitat que encara s'acostaren més en el marcador. El quart gol d'Osasuna ha deixat el conjunt local sense reacció i encara n'ha arribat un cinqué. Tot i la derrota,la segona de la temporada, els peniscolans es mantenen encara en la part alta de la classificació amb 13 punts.