El Llevant es complica la permanència

L'equip granota ha perdut 4-3 contra un rival directe, el Manzanares, i es queda a quatre punts de la salvació

Antoniazzi, en una acció del partit
Antoniazzi, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

La permanència en la Primera Divisió de futbol sala està cada vegada més complicada per al Llevant. L'equip granota ha perdut 4-3 contra el Manzanares, fins ara penúltim, i s'allunya a quatre punts de la salvació, que marca ara mateix l'equip castellanomanxec.

El partit ha començat molt bé per als interessos granotes, ja que Marc Tolrà i Jamut han situat el 0-2 quan només s'havien jugat set minuts. Els locals han reaccionat i Matamoros ha retallat distàncies amb l'1-2 en el minut 10, però Antoniazzi ha tornat a donar aire als seus amb l'1-3. Quan ja semblava que s'arribaria al descans amb aquest marcador, Humberto ha tornat a estretir les coses (2-3).

En la represa, Juan Emilio ha aconseguit la igualada i els granota no han sabut reaccionar a aquest colp. Amb el 3-3 i tot per decidir s'ha entrat en l'últim minut de joc. I en un cara o creu total, Raúl Campos ha marcat el definitiu 4-3, que enfonsa un poc més els granota.

Els llevantinistes es mantenen cuers a quatre punts de la zona de permanència quan només queden sis jornades perquè concloga la Lliga. Ja no hi ha marge d'errada si es vol aconseguir la salvació.

També et pot interessar

stats