El Llevant es classifica per a quarts de final en la tanda de penals

Un hat-trick d'Esteban i l'efectivitat en la tanda de penals, claus per a resoldre l'eliminatòria.

L'alegria dels jugadors del Llevant UE després d'un dels tres gols d'Esteban
L'alegria dels jugadors del Llevant UE després d'un dels tres gols d'Esteban / Twitter: @LUDfutbolsala,

El Llevant s'ha classificat per als quarts de final de la Copa de futbol sala en derrotar en la tanda de penals (5-4), el Xota navarrés, després d'un intens partit en què els granota han forçat la pròrroga en l'últim minut (3-3). L'internacional Esteban, autor dels tres gols llevantinistes, ha sigut clau en l'eliminatòria, que els permet continuar amb el somni d'una competició com la Copa.

Molt prompte, encara en el primer minut de joc, l'internacional Esteban ha posat per davant el Llevant UE, però als quatre minuts, el brasiler Mancuso ha aconseguit l'empat per al conjunt navarrés. Començava amb molta força i moviment l'enfrontament. Esteban ha tornat a avançar els granotes, que podien haver augmentat la diferència amb un doble penal que Rivillos ha enviat fora. Una acció individual de Jorge Santos ha estat a punt d'ampliar l'avantatge, però no la va poder convertir en gol. Amb el mínim avantatge (2-1), s'ha arribat al descans.

Al cap de cinc minuts de la represa, novament Mancuso tornava a posar el Xota en el partit, fent el 2-2. Pedro Toro va poder tornar a avançar el Llevant dos minuts després, però el porter tragué el baló amb la cara. Poc després, ha sigut Tony el que sí ha encertat per a posar els navarressos per primera vegada per davant en el marcador. Esteban, en dues ocasions, i Rubén Lemos, tornen a posar setge a la porteria d'Asier. En els últims instants, Esteban ha aconseguit l'empat i ha forçat la pròrroga, completant el hat-trick.

En la pròrroga res no ha canviat, tot i que els de Diego Ríos han tingut ocasions d'emportar-se el partit, que se n'ha anat a la tanda de penals. El Llevant ha convertit els cinc que han llançat. Els navarresos han errat l'últim, el quint. Wanderson l'ha estavellat al travesser i ha deslligat l'alegria granota a la pista.