El Llevant cau a zona de descens

L'equip granota ha patit la quarta derrota seguida en caure 1-0 contra el Valdepeñas

Tolrà, en una acció del partit
Tolrà, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant no alça el cap. L'equip granota ha patit la quarta derrota seguida i encadena la setena jornada sense guanyar en perdre 1-0 contra el Valdepeñas amb un gol en els últims segons del partit. Aquesta nova entropessada deixa els llevantinistes en zona de descens a Segona Divisió.

Des de la destitució de Sergio Mullor després de la derrota per 2-6 contra el Ribera Navarra, l'equip, que ara entrena Ricardo Íñiguez de manera interina, ha millorat la imatge, però ha acabat cedint dues noves derrotes, les dues per la mínima contra ElPozo Múrcia i el Valdepeñas.

El Llevant ha aguantat durant tot el partit contra el quart classificat de la Lliga, però l'expulsió del porter Fede en el minut 39 per doble groga per dues mans fora de l'àrea ha sigut decisiva. L'equip local ha aprofitat la superioritat per a inaugurar el marcador, i encara que els granota ho han intentat atacant de cinc, el resultat ja no s'ha mogut.