El Llevant avança en la Champions amb patiment (2-2)

L'equip granota es classifica com a segon de grup després d'empatar contra el Viten Orsha bielorús en l'última jornada de la primera fase

Gallo, en una acció del partit
Gallo, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha hagut de patir més del previst, però ja està classificat per a la següent ronda de la Champions League en la seua primera participació en aquesta competició. L'equip granota ha empatat a dos contra el Viten Orsha bielorús en la tercera i última jornada de la fase principal i passa a la ronda elit com a segon del grup 3, per darrere del Barça.

Maxi Rescia ha avançat el Llevant als tres minuts de joc, però els bielorussos han aconseguit empatar abans del descans. En la segona part, els nervis han fet acte de presència i el Viten Orsha ha capgirat el marcador. Aquest resultat feia perillar la classificació dels granota per a la següent fase, ja que quedava a expenses del que fera el Barça, que ja no es juga res, contra el Zalgiris. Per sort, els jugadors de Diego Ríos han empatat mitjançant Gallo per a deixar el definitiu 2-2 i evitar així dependre de caramboles.

El fet d'acabar com a segon de grup permetrà el Llevant enfrontar-se a rivals de menor potencial en la següent fase de la competició, que se sortejarà el 3 de novembre. Els setze equips classificats competiran en quatre grups del 30 de novembre al 5 de desembre. Els primers de cada un d'ells passaran a la fase final, les eliminatòries de la qual se celebraran el 28 o el 29 d'abril i el 30 d'abril o l'1 de maig.