El Llevant allarga el bon moment

L'equip granota ha sumat la tercera victòria seguida en Lliga en véncer el Xota per un ajustat 2-1

Roger controla una pilota
Roger controla una pilota / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant continua l'escalada en la Primera Divisió de futbol sala. L'equip granota ha aconseguit el tercer triomf consecutiu en guanyar el Xota 2-1 al pavelló municipal de Paterna. Aquest resultat acosta els de Diego Ríos a la zona de play-off pel títol.

La igualtat ha sigut la tònica d'una primera part en què cap dels dos equips ha aconseguit perforar la meta rival. En canvi, només han fet falta dos minuts de la represa per a inaugurar el marcador. Maxi Rescia ha posat per davant el Llevant, però Zurdo ha restablit l'empat als sis minuts. El partit ha entrat en els instants finals amb 1-1 en el marcador, i tot per decidir. Els navarresos han arriscat atacant sense porter, però l'estratègia no els ha eixit bé. Bynho ha vist la segona groga en el 37 i els granotes han aprofitat la superioritat numèrica per a marcar el segon i definitiu gol mitjançant Rafa Usín.

A l'espera que es complete la jornada i amb el partit de la jornada 21 contra el Betis pendent, el Llevant puja fins a l'onzé lloc, a només quatre punts del huité.