El Llevant no alça el cap

L'equip granota ha encaixat la tercera derrota seguida en caure 3-4 contra el Palma

Jamur, en una acció del partit
Jamur, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

Després de començar la temporada amb dues victòries, el Llevant ha patit tres derrotes seguides en la Primera Divisió de futbol sala. L'última ha sigut contra el Palma per 3-4 al pavelló municipal de Paterna, en un partit marcat per l'expulsió de Fede en la primera part.

El duel s'ha posat costera amunt des del xiulet inicial, ja que els mallorquins s'han avançat pràcticament només començar. I encara s'ha complicat més amb l'expulsió de Fede per roja directa en cometre un penal que els visitants han aprofitat per a situar el 0-2. Peléh, amb un gol abans del descans, ha donat esperances de remuntar als granotes.

Pedro Toro ha igualat el partit només començar la represa i Rafa Usín ha completat la remuntada aprofitant la superioritat numèrica per una expulsió a un jugador del Palma. Però quan ja s'havia aconseguit el més difícil, els visitants li han tornat a fer la volta al partit amb dues dianes de Tayebi i Marlon.

El Llevant haurà de despertar la setmana que ve en la visita al Betis si no vol veure's en la part baixa de la classificació.