El Llevant acaba cinqué i s'enfrontarà al Cartagena en quarts

L'equip granota, que ha perdut contra el Saragossa 2-5, tindrà el factor pista en contra però evita el Barça i l'Inter

Esteban tracta d'anar-se'n de Retamar
Esteban, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ja coneix el primer rival que haurà de superar en els play-offs pel títol de la Primera Divisió de futbol sala. Serà el Cartagena i amb el factor pista en contra, en una eliminatòria al millor de tres partits. La part positiva és que evita els rivals més temuts, Barça i Inter.

La derrota contra el Saragossa (2-5) al Pavelló Municipal de Paterna en l'última jornada de Lliga no llança a perdre la gran temporada de l'equip granota, que ha sigut líder durant bona part de la competició. En cas de superar l'eliminatòria contra el Cartagena, l'equip de Diego Ríos senfrontarà al vencedor del duel entre el Pozo Múrcia i el Valdepeñas. L'altra part del quadre la completen els encreuaments Palma-Saragossa i Barça-Inter.

Fa 20 anys que un equip valencià no guanya el títol de Lliga. El Llevant tractarà de succeir en el palmarés el Platges de Castelló, que va superar el Vijusa València en la final de la temporada 2000-2001. Somiar és debades.

El Peníscola diu adeu a Primera amb victòria

El Peníscola, que malauradament ja havia certificat el descens a Segona, s'ha acomiadat de la màxima categoria del futbol estatal amb victòria a Antequera (1-2). La temporada que ve els del Baix Maestrat compartiran categoria amb el Bisontes de Castelló i l'Alzira.

També et pot interessar

stats