Lidón Muñoz, reina del Campionat d'Espanya en piscina curta

La nadadora castellonenca ha guanyat nou ors i ha batut tres nous rècords estatals

Lidón Muñoz, amb una de les medalles d'or aconseguides
Lidón Muñoz, amb una de les medalles d'or aconseguides / Twitter: @RFEN_Oficial

Lidón Muñoz s'ha convertit en la gran protagonista del Campionat d'Espanya d'Hivern en piscina curta que s'ha disputat a Palma aquest cap de setmana. La nadadora castellonenca del CN Sant Andreu ha guanyat nou medalles d'or (quatre individuals i cinc en equip) i ha batut tres nous rècords d'Espanya.

Lidón Muñoz s'ha emportat l'or en les proves individuals de 50 i 100 m lliure, 50 m papallona i 100 m estils. A més, ha sumat quatre nous metalls daurats amb el seu equip, el CN Sant Andreu, en les modalitats de 4x50, 4x100 i 4x200 lliure, i 4x50 i 4x100 estils.

Per si tot això fora poc, la nadadora castellonenca ha batut tres nous rècords d'Espanya. Amb un temps d'1.00.33, ha rebaixat en huit centèsimes la plusmarca estatal en els 100 estils que ella mateixa va establir fa unes setmanes en l'Europeu de Kazan. Amb el CN Sant Andreu, Lidón Muñoz també ha millorat les marques espanyoles en el 4x100 lliure i en el 4x100 estils.

Aitana Crespo, campiona d'Espanya júnior de natació artística

En el cinqué Campionat d'Espanya júnior de natació artística que ha tingut lloc a Madrid, l'alacantina Aitana Crespo s'ha penjat dues medalles d'or. La jove nadadora, de només 16 anys, ha aconseguit la millor puntuació en la modalitat de duo, juntament amb la seua companya Mercedes Díaz. A més, Aitana Crespo també ha aconseguit la victòria en la modalitat d'equips amb el seu club.

Aitana Crespo, amb la medalla d'or
Aitana Crespo, amb la medalla d'or / Twitter: @ProyectoFER

També et pot interessar

stats