Liberbank Cantàbria guanya Port Sagunt en un final ajustat (26-28)

Els saguntins paguen car les errades en atac i acaben perdent un partit que hagueren pogut guanyar a les acaballes de l'encontre, 26-28.

Els jugadors del Fertiberia defenen l'atac dels càntabres

Fertiberia Port Sagunt arribava al duel més necessitat. Tal volta eixa obligació de sumar li ha provocat precipitacions. L'equip de Vicent Nogués no trobava la manera de parar l'atac de Liberbank Cantàbria i en atac li faltava fluïdesa. Sinfín sabia com parar l'atac de Fertiberia. Calia canviar coses per a variar la dinàmica del partit. En el minut 12 de la primera part ja perdia per 5 gols.

L'equip saguntí volia agarrar-se al partit i a poc a poc ha anat acurtant distàncies. Les parades de Pau Guitart donaven ales als locals que trobaven la manera de foradar la defensa de Sinfín.

A cinc minuts de la primera part aconseguien empatar l'encontre a 11. S'aconseguia així la igualtat i el partit entrava en una dinàmica molt més propícia per a arribar als minuts on es guanyen i es perden els partits amb opcions. En el descans 12-13.

En la represa intercanvi de gols. Es repetia la seqüència. Parada de Pau Guitart i contracolp dels saguntins, que veien porta amb facilitat. En el minut 6 de la represa es posava per davant Fertiberia per primera vegada en el partit. Els locals no aprofitaren les superioritats per a ampliar distàncies i eren els visitants els que guanyaven de dos quan el crono arribava al 15 de la primera meitat, 18-20.

Els càntabres veien com el Sagunt errava penals, llançava als pals i el partit es posava cada vegada més costera amunt. A cinc del final, 23-26.

El final del partit va ser competit amb opcions per guanyar per part dels dos equips. Victòria dels càntabres, que també lluiten per la permanència (26-28).

El pròxim partit dels saguntins serà dissabte. El Guadalajara visita l'Ovni, en les grades dels quals hi podran haver 150 aficionats.