Laura Méndez aconsegueix la primera medalla espanyola a Munic

L'atleta d'Almussafes ha guanyat la plata en la prova de marató per equips juntament amb Marta Galimany, Elena Loyo i Irene Pelayo

Laura Méndez, Elena Loyo, Irene Pelayo i Marta Galimany, amb la medalla de plata
Laura Méndez, Elena Loyo, Irene Pelayo i Marta Galimany, amb la medalla de plata / Twitter: @atletismoRFEA

La selecció espanyola d'atletisme ha inaugurat el medaller en el primer dia de competició a l'Europeu de Munic. L'equip femení de marató, del qual forma part l'almussafenca Laura Méndez, s'ha penjat la medalla de plata en acabar la prova amb un temps total de 7h 39min i 25s, només per darrere de la selecció alemanya.

La catalana Marta Galimany ha sigut la millor espanyola, en entrar a meta en catorzé lloc, amb un temps de 2h 31min 14s, a 2min 39s de la guanyadora individual, la polonesa Aleksandra Lisowska. La segona en arribar ha sigut Irene Pelayo, setzena, que s'ha convertit, a més, en l'atleta espanyola més veterana a competir en un Europeu amb 42 anys, 5 mesos i 30 dies d'edat. Elena Loyo ha sigut la tercera a creuar la meta i Laura Méndez, la quarta, en el lloc 31, amb un temps de 2h 39min 15s.

Bronze per a l'equip masculí

La selecció masculina també ha aconseguit una medalla en la prova de marató per equips. Ayad Lamdassem, Dani Mateo, Abdelaziz Merzougui, Yago Rojo i Jorge Blanco s'han penjat el bronze, en acabar en tercer lloc, per darrere d'Israel i Alemanya. En categoria individual, la victòria ha sigut per a l'alemany Richard Ringer.

Eusebio Cáceres, a la final de salt de llargada

Eusebio Cáceres s'ha classificat per a la final de la prova de salt de llargada. L'atleta d'Onil, que afronta el cinqué europeu, només ha realitzat un salt, de 7,93 metres, que ha suposat la tercera millor marca de la ronda de classificació.

Pablo Torrijos i Marcos Ruiz, a la final de triple salt

Hi haurà doble representació valenciana en la final de triple salt. Marcos Ruiz s'hi ha classificat amb una marca de 16 metres i 76 centímetres, la cinquena millor de la jornada. Pablo Torrijos també disputarà la final, després d'un registre de 16,12.

També et pot interessar

stats