Laura Méndez, campiona d'Espanya de 10 km en ruta

La valenciana s'imposa en O Barco de Valdeorras, prop d'Ourense, amb un temps de 33:05

Laura Méndez ha pujat al calaix més alt del pòdium
Laura Méndez ha pujat al calaix més alt del pòdium / Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana

Laura Méndez s'ha proclamat vencedora del campionat d'Espanya de 10 quilòmetres en ruta, que es disputa aquest diumenge a O Barco de Valderroas (Galícia), amb un temps de 33 minuts i 5 segons, rècord de la prova.

L'atleta valenciana que fa uns dies, el 24 d'abril, va batre el rècord autonòmic de 10K (32:46), s'ha imposat gràcies a un atac en els últims 200 metres. Méndez ha entrat primera amb dos segons d'avantatge sobre Marta García (33:07), quatre sobre l'estrangera Majida Maayouf (33:09) i sis sobre Meritxell Soler (33:11).

"Està clar que encara que m'he fet maratoniana, no he perdut la meua punta de velocitat, i això està molt bé", presumia la valenciana que ara vol córrer, si entra en la selecció espanyola, la mitja marató del Campionat Iberoamericà, a La Nucia, del 20 al 22 de maig, i després el Campionat d'Espanya de mitja marató a Paterna (19 de juny), per a rematar al Campionat d'Europa de Munic (del 15 al 21 d'agost).

La representant del Platges de Castelló també té el desé millor temps de la distància, però es mesurava un parell d'atletes que encara havien corregut més de pressa enguany: Meritxell Soler (32:34) i Maitane Melero (32:39).

Laura Méndez, durant la prova
Laura Méndez, durant la prova / Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana

També et pot interessar

stats