L'Universitat d'Alacant diu adéu a la Copa de la Reina de futbol sala

L'equip ha perdut 6-1 davant l'Atlètic Navalcanero en el partit de semifinals de la Copa de la Reina a Cadis.

Les xiques de l' Universitat d' Alacant han caigut davant el Navalcarnero.
Les xiques de l' Universitat d' Alacant han caigut davant el Navalcarnero.

Dura derrota de l'Universitat d' Alacant per 6 a 1 davant el poderós Atlètic Navalcanero. A pesar del resultat, la primera part del partit ha estat molt igualada. Al minut 2 estrenava el marcador l' equip madrileny i al 3, era Elena qui posava l'empat a un en l'electrònic. El 2 a 1 el firmava Nere abans del descans.  

En la segona part les universitàries s'han vist superades clarament pel conjunt d'Andrés Sanz. En 5 minuts els han fet tres gols, i ja a les acaballes del duel Marta Pellegrini posava el defininitiu 6 a 1 amb què ha finalitzat el partit que deixa a les alacantines fora de la copa.  

L'Universitat Alacant arribava a la semifinal en desfer-se ahir de l' Alcorcón per 5 a 3 en un partit molt disputat en què les alacantines necessitaren la pròrroga per a superar el rival. Arrere deixen una temporada excel·lent, les universitàries van aplegar a l'última jornada amb possibilitat d'endur-se el trofeu, però finalment van ser les murcianes del Jimbeé Roldán les que es proclamaren campiones. 

També et pot interessar

stats